Декоративно колело, поставено, за да краси миниатюрна градинка пред блок, се превърна в обект на нездрав интерес.

Велосипедът, обагрен в ярки цветове с блажна боя, изчезнал от мястото си пред блок 32 в столичния квартал "Младост". Не помогнало дори това, че превозното средство било захванато с арматура.

За неприятната кражба, при която поставената за красота и настроение вещ е открадната, споделя Каролина К.

Дамата недоумява защо някой би взел неизползваемото колело, а според нея единствената цел на апаша е била да го продаде за скраб. От посегателството не липсвали и косвени жертви - цветята, които били поставени по него.

""Добре, колко мизерен и жалък трябва да си, за да изтръгнеш и откраднеш това колело!? За да го продадеш за стотинки! За желязо! Умишлено го бях мазала с бяла блажна боя тук и там - за да е тотално неизползваемо освен за декорация", отбелязва столичанката.

"Този уикенд някой го е изтръгнала от арматурата, с която беше захванато, заедно с цветята по него. Освен, че е старото ми колело и е силно сантиментално, беше и розово и седеше тук - толкова приятно за всеки", допълва тя Каролина.

 
Жената не губи надежда, че колелото може да се намери, като е решена да постави друго на мястото му, ако то не се появи.

"Или ако имате старо ненужно колело, ще се радвам да го поставим и украсим", апелира тя.