Жена се оплака от шофьор, зад когото е имала лошия късмет да кара. В социалните мрежи тя обясни ситуацията, като подчерта, че въпросният водач нарочно е карал бавно, а когато някой е предприемал маневра да го изпревари, не му позволявал. Стигнало се е даже до това той да кара в насрещното. Ситуацията се развива около Варна, a eто какво написа жената във Facebook:

"Днес този се забавляваше като сечеше пътя на всеки, който тръгваше да го изпреварва. Караше умишлено много бавно и след като някой предприемаше маневра да го изпревари, той го засичаше напълно съзнателно. Явно целеше да предизвика ПТП. Някой сериозно можеше да пострада, а и можеше да не остане жив. Това продължи няколко километра и за да избяга, защото го подгониха, започна да кара в насрещното срещу идващите коли."

Публикацията предизвика остри коментари, заклеймявайки действията на шофьора. Потребители посъветваха свидетелката да подаде сигнал в полицията - "Отскочете до КАТ и дайте показания. Ще му направят акт.", а други споделиха и своя опит с подобни опасни водачи. "И аз наскоро подгоних един, избяга обаче. Такива какво да ги правиш дори ако успееш да го накараш да спре?", написа мъж.

"Ако е решил да се трепе, може да го направи по всяко време, но защо трябваше да пострада някой невинен. Комплексарът да се познае!", завършва публикацията си жената.

Снимки: Гергана Велкова