Спирдон Спирдонов сигнализира за кално препятствие в София.

В социалната мрежа Facebook Спирдонов сподели снимки, които показват влошеното състояние на пътя към един от входовете на метростанция "Младост 3". 

"По него, особено сутрин и вечер минават стотици столичани, слаломирайки между "езерата", пише Спирдон Спирдонов към публикацията си.

Той отбелязва, че властта се сменя, но локвите си остават. Столичани трябва да носят със себе си гумени ботуши в случай, че се наложи да преминат по калното трасе.

"Това не е от днес. Не зная колко избори минаха вече. Има друг път, ще кажат властващите. Да, но хората минават по този лунен пейзаж... Тема за социологическо изследване!?", завършва той.

Публикацията му беше препубликувана във Фейсбук група, обединяваща жителите на "Младост". В коментарите Валентин Димитров написа, че "пътят" всъщност бил частен имот.

"В случая няма място нито за социологическо изследване, нито за каквито и било претенции!", добавя Димитров.

Марин Димитров пък твърди, че на мястото ще бъде построен блок.

"Това място се готви за строеж на блок. Още се раздават рушветите в общината кой да го прилапа. По план няма пътека там. А пък по план преди 10 години трябваше и този булевард от метростанция "Младост 3" да излиза на Цариградско, но както виждаме... По-якичко ни е да си връзваме гащите с левите завои на Малинов, вместо да се направи едно готово и планирано шосе за отпушване на квартала", пише Марин.

Снимки: Спирдон Спирдонов