Лъскава кола успя да привлече вниманието на водачи и пешеходци.

Машината, паркирана на улица в Бургас, затруднила движението по пътната артерия. Лексусът бил точно преди завоя, а така останалите коли не можели да преминат.

Кадър дори запечатал как шофьор с бял "Нисан" изпитвал затруднения да продължи по пътя. За ситуацията от петъчния ден разбираме от публикация на бургазлия, останал шашнат и възмутен от видяното. Мъжът, запазващ анонимност, дори се опитва да намери ирационално обяснение за въпросното паркиране.

"Явно пак са пръскали отгоре. Иначе няма друго обяснение за неадекватното паркиране. Или може би номерът от няколко поредни седмици дава правото да затвориш цяла улица?", пише бургазлията.

Случката бързо привлича вниманието на потребителите на Facebook. Критиките не закъсняват, както и призивите за сезиране на институциите. Някои намират и оправдание за водача. Вижте някои от реакциите, породени от странното паркиране:

"В такива случаи ми се иска да имам БТР", отбелязва Стилияна Н.

"С голяма кола е човекът, пък и с няколко седмици", коментира Петя Е.

"По-скоро шофьорът не е осъзнал, че колата е по-дълга от останалите. На снимката се вижда, че всички коли са паркирали така. Явно там няма достатъчно места и съседите са приели да паркират така, че да има място за повече коли", коментира Андрей Г.

"Звъннете на паяка и ще си я вземе", призовава друг водач.