Неприятна случка сполетя майка на малко дете. Жената споделя, че леля ѝ е починала вчера и се е наложило да организира погребението ѝ. Тя потеглила с колата си, а по пътя се отбила в бензиностанция да зареди гориво. Тъй като била разстроена, забравя портмонето и телефона си на тавана на колата и потегля. Не след дълго установява липсите. Допълва, че е носила 1200 лева за погребението. За щастие през същия ден добри хора откриват мобилното ѝ устройство, захвърлено на път, но без следа от портмонето с личните ѝ документи в него.

Жената е подала сигнал в полицията и апелира в социалната мрежа за съдействие.

Ето какво написа Даяна Иванова:

„Здравейте, искам да споделя, какво ми се случи вчера - в 6 и 30 сутринта леля ми почина, прибрах се от София, за да организираме погребението. На идване от Бобошево реших да заредя на бензиностанция Еко с. Усойка. И понеже бях много разстроена и неадекватна, при зареждането си оставих портмонето и телефона на тавана на колата. На тръгване не съм се усетила, те са останали отгоре. На другата колонка имаше още една кола. Не искам да обвинявам никой, но телефона се намери в посока Дупница, под моста от други, уж случайни хора. От портмонето няма следа.. В него имаше 1200 лв за погребението на леля ми, ако някой, който ги е взел, се смили да ми ги върне, или поне да ми върне, или каже къде ми е портмонето, там ми бяха всички лични документи. Господ има за всички, надявам се да бъдем хора. Аз живея в село Джерман над Авточастите, бях с един опел Зафира. Моля, да се подхвърли поне портмонето с документите, на парите майна им.. Ще се оправим.. Живея в София, с малко дете съм, нямам време да ходя да правя нови само. Моля, за портмонето, дори и да ми пише къде е хвърлено, само да отида да си го взема.. Благодаря! Даже с мъжът ми решихме да дадем и парична награда, на който го върне, или намери... Хора сиромаси, от много са бедни, не от малкото.“

„Има вероятност портмонето ви да е все още някъде на банкета край пътя. Едва ли телефона и портмонето са паднали едновременно от колата. Организирайте няколко човека и минете пеша по маршрута. Има много голяма вероятност да го намерите. Успех!,“ пожелават коментиращи.

„Ами телефона няма как да е паднал, защото хората, които ми го дадоха казаха, че са го намерили под моста за Дупница, където е отбивката и ме чакаха на бош сервиза, и ми го върнаха там. Аз на там не съм ходила, и то си личи, че е изхвърлен на пътя явно, защото има следи от падане и вътрешния дисплей е спукан, той е с 2 дисплея,“ отговори авторката.