Защо е тази злоба?

Така завари автомобила си Милена Неделчева - със съсипан регистрационен номер, който е надраскан с червен спрей. В своя публикация в социалната мрежа жената споделя, че извършителят на грозната постъпка вероятно живее на улица "Ильо Войвода" в Добрич.

Жената не може да си обясни какво е подразнило извършителя, тъй като тя е спряла на улица по посока на движението, не е паркирала пред гараж и автомобилът не е пречил на никого.

"Жив и здрав да сте, и да Ви се връща! Между другото, колата има регистратор и ще го пусна във всички групи на Добрич", написа жената във Фейсбук и допълни: "Така се раздава справедливост в нашата държава".

Жена завари колата си потрошена, подозира бившия СНИМКИ

Междувременно в коментарите под поста се включиха загрижени хора, които посъветваха Милена да изтрие надрасканото с "Корселин", използващ се за разреждане на нитроцелулозни грундове, лакове и бои. Вероятно жената е пробвала този вариант, защото споделя, че по този начин се изтрива и регистрационният номер. Може би най-добрият вариант е да отиде до КАТ, където ще се разреши проблемът със съсипания номер.

"Като чета какво се случва по Добричките улици, страхувам се да спра където и да е...", гласи коментар на Ели Ненкова.

"Прилича ми на хлапашка робота... Не, че няма възрастни с хлапашки ум, ама там се събират много от близкото училище", пише Марияна Костадинова.

Вижте снимки:

Бургаски вандали шокираха пловдивчанка