Тежка катастрофа е станала на пътя Ловеч - Плевен, алармираха потребители във Facebook. Ударили са се два автомобила, които са направо размазани. Според очевидец има 5-жертви, от които 2 са бебета. Сега всички се молят това да не е вярно.

Инцидентът е станал на Кантона преди Брестовец, след стоянката на ТОЛ, разбра GlasNews. Пътят ще бъде затворен 4 часа. В момента колите се отбиват през нивата.

Временно е ограничено движението по път II-35 Плевен – Ловеч, при км 18 в района на с. Брестовец, в двете посоки поради ПТП. Трафикът се пренасочва по обходен маршрут, през Брестовец – Тодорово – Горталово – Беглеж – Катунец – Радювене – Ловеч и обратно, съобщиха от АПИ.

ОБНОВЕНА: Тежката катастрофа, отнела живота на петима българи, е станала около 14:25 часа в района на пътен кантон Плевен – Ловеч. Челно са се блъснали две леки коли с плевенска регистрация - „Фолксфаген Голф“, управляван от 60-годишен мъж, и „Опел“, с 31-годишен водач. По първоначални данни, в резултат на удара са загинали водачът на „Фолксваген“-а и едногодишно момченце, пътник в автомобила. Ранена е 51-годишна, пътничка, която е настанена за лечение в плевенска болница.

От другия автомобил, участник в инцидента, са загинали водачът, както и спътниците му – 54-годишна и едногодишно момченце. В тежко здравословно състояние в плевенската болница е настанена за лечение 21-годишна, пътувала в „Опел“-а. На мястото на катастрофата огледите продължават. Променена е организацията на движението. Сезирана е ОП – Плевен.

Движението се регулира от пътна полиция.

Очаквайте подробности!

Видео и снимки: Facebook