Жена от Варна сигназлизира за рисково возене на деца от майка им.

Тя споделя и снимка, на която се виждат две деца на около 6-7 години, които са се показали през шибидаха като абитуриенти.

"Искам да си продам двете детски столчета от колата и да си направя шибидах, защото идеята на мацката да си вози така децата ми хареса много! Сега сериозно.... Около 15ч. (б.а. вчера) на същото място имаше верижна катастрофа на същото място, а в 17ч. г-жата е решила да си повози децата по този начин - абсолютно безотговорно! Дано шофьорите покрай вас да са съвестни и да ви пазят, т.е. не вас, а невинните деца! Ясно се вижда и номера на автомобила, ако решат институциите да се самосезират!", посочва Силвия Илиева.

Мнозина се съгласиха с жената и посочиха, че опасността за децата е реална, освен това е и незаконно.

"Чета някои коментари и не мога да се начудя на хорската толерантност към "горката млада майка"...?! Вие сериозно ли?! Това освен, че е незаконно е и изключително опасно. Аман от криворазбрана родителска толерантност - то не беше возене без столче, то не беше пушач в колата, където е детето, то не бяха хиляди други тъпотии. Ако толкова им е трудно на някои хора да спазват елементарни правила, ами да си вземат кученце, не да стават родители..", пише Соня К.

"После чакаме такива хора да са отговорни към обществото. Те не са отговорни към собствените си деца.", коментира Екатерина С.

"Ако съм бащата на тези деца и видя тази ситуация,със сигурност още утре беемвето ще е в мобилето или карс бг и тя ще ги води с автобуса.", добавя Станислав С.

Други бяха категорични, че е прекалено да се търси сметката на майката в случая и нарушението е незначиетелно.

"Охх, човек вече не може да забавлява децата си без някой да ги съди. В задръствания и ниска скорост каква ви е драмата, че децата са си показали главите през шибидаха? Да, при по - висока скорост е застрашително, но съм убеден, че майка им ги контролира кога могат и кога не, да се показват.", смята Пламен П.

"Поредната клюкарка. Изказан на г-жата. И като го качихме тва ше превъзпитаме целия народ ли? Вие съвсем изтрещяхте.", добавя Георги И.

"Бреехх голяма работа станала...вече и да се радваш сигурно е престъпление...пууу смятай чак отделил време...снимал.... писал..човек без работа", пише Милен И.