6 автомобила в нарушение не можаха да трогнат полицаи във Велико Търново да реагират.

Това твърди мъж, заснел и сигнализирал за нарушителите.

"Тази вечер (28 август) ми се наложи да мина над стадиона. По тротоарите както виждате са наспирали автомобили. Като един съвестен гражданин съобщих на полицаите, които бяха спрели малко по-нагоре в новата си ЖИПКА. Но не ме отразиха. Запали ха си колата и потеглиха. И спряха пред ресторант ловна среща, където има знак забранено спирането, нали са с патрулка. Когато ги стигнах и изчака да излязат от магазина, който посетиха, ги попитах -  защо? Отново никаква реакция", пише Стефан Джонгов.

Хората останаха възмутени от бездействието на униформените.

"Пълна анархия в тоя град! Едно голямо село! Полицията има козметични функции! Да се вижда, че има униформени! После малки им били заплатите. То трябва и работа да се върши за тази заплата", отбелязва Ивелин М.

"Няма оправия в тази държава! Така ще е до дупка, докато не се наложат радикални промени по институциите и не се спре тотално корупцията!", добавя Стефка К.

Друг потребител посочи, че в случая е бил "необходим сигнал до 112, за да има реакция."

"Без сигнал до 112 няма да ви отразят.При подаден такъв може и да закъснеят,но ще дойдат. В противен случай ще продължат да умуват по въпроса", смята Павлин И.