Дупничанка се оплака от поредното наводняване на улиците около дома й. Тя смята, че въпреки сигнализирането на проблема, той едва ли ще бъде решен.

"Ако ще и Обама да бъде кмет, нещата няма да се променят, за съжаление. Това е ул. "Клокотница" и ул. "Русалка", които при всеки дъжд малко по-силен / не казвам проливен, а по-силен! / се наводняват. Трябва да се въплатим в Ной, за да излезе някой от съседите и да вдигне шахтите, които или са запушени и затлачени от кал, или са толкова мънички за количеството вода, която се излива. Този участък от кв. "Горна махала" е най-ниската точка, водата от високите части винаги се събира тук. Стича се буквално, като река. Винаги се обещават едни големи неща, но никога не се осъществяват. Оставям този материал за бъдещите кандидат-кметове и поредното им обещание.Успех! Ние сме търпеливи хора и ще чакаме, ще си чистим дворовете от затлачената кал и вода.", обясни Йоанна Тенева.

Жената е добавила и изображенията от наводнените участъци.



Някои нейни съграждани посочиха, че кметът не отговаря за времето и стихиите, но за почистването на шахтите няма оправдание.

Други се шегуваха, че скоро ще има състезание по кану каяк.