Мис България 2012 - Габриела Василева, е имала неприятно изживяване на пътя. Красавицата е закъсала на главен булевард в столицата, но тъй като не могла да премести или да поправи колата си, получила доста критики и викове от други водачи.

Тя разказва, че е разочарована от отношението на останалите водачи, тъй като освен всичко останало и никой не е спрял да й помогне.

"Аварирах с колата на главен булевард. Нямах опция да я преместя или пък поправя. Докато чаках да дойде мъжът ми, всеки, ВСЕКИ “човек” от автомобил ми свиреше! Дори автобусите! Крясъци, ръкомахания, средни пръсти, псувни, клаксони от преди моята кола, до мен, и чак след като ме подминат. Един човек НЕ СПРЯ да ми помогне, или да попита имам ли нужда от помощ, като бе видимо, че имам. Един.

Не се сърдете на държавата, на управляващите и т.н. Гнила е единицата! От горе всичко се вижда. И на всекиму според добротата и сърцето", споделя Василева.

Нейни познати и фенове не бяха изненадани от поведението на другите шофьори, защото са има подобни преживявания.

"Не си единствена,за съжаление. Същото се случи на приятелката ми,която беше бременна и с големия корем на едно пловдивско кръстовище го отнесе същого. Накрая дошли полицаи и избутали колата.", пише Гергана Г.

"Преди години аварирах на магистрала Хемус - същата история беше. Няма оправия…", добавя Йордан М.