Кола е блъснала режисьорът Джеки Стоев докато е пресичал неправилно на голяма столична улица. За това съобщи в профила си във фейсбук неговата жена, пиар експертът Диана Дамянова.

"Джеки е жив и относително здрав, след като е е опитал да претича при пресичане голяма столична улица на забранено място.

Паркирана кола е тръгнала назад и леко е минала през глезените му /ето там нищо му няма, щото е направен от желязо/ и при падането се е натъртил тук-таме.

Няма счупено, няма пукнато и от днес вече е на терен и си снима филма", написа Диана Дамянова.

"В предишните два дни се възстановяваше и снимките са минали без него, малко като във филма на Уди Алън, дето режисьорът беше ослепял , но все пак Джеки си има сърежисьор, така че работата е била под контрол.

От днес на терен е и Брено Плачидо, а продукцията към средата на следващата седмица ще даде и кратък брифинг в хотел Хаят, където пребивава италианската част от екипа.

Иначе, след приключване на снимките съм готова да предоставя самия Джеки с образователни цели пред деца и възрастни на тема "как да не пресичаме по тъмно на забранено място на голям столичен булевард".

А на снимката са ТЕ тримата, чиито имена Джеки, Джони и Чарли, не са имена на кучета", завършва публикацията си пиар експертът.