Инцидент във Варна потресе майка. Тя разказа за случая в социалната мрежа.
 
"Днес аз ще черпя децата си, защото ще ги видя отново, а шофьорът на колата от снимката има да пали свещи в църквата, защото бях само на крачка от премазване. Днес в 16.10 ч. , на платения паркинг на пазара , този “юнак” очевидно на пределна за шофиране възраст, блъсна колата ми, докато аз се опитвах да пъхна торбите си в купето. Колата ми е с две врати и отваряйки предната врата аз се намирам до задната гума. Ударът от неговата задна част покри целия ми заден ляв калник. “Шофьорът” правеше неясно какви маневри на заден под между паркиралите коли и изобщо не ме отрази, беше на път да си тръгне, без да загаси мотора на колата и да слезе и да види какво е направил. Очевидно не се беше огледал изобщо, защото наблизо имаше и други хора до колите си. Нямам претенции за щети, но този е опасен за околните! Чукнах му по предното стъкло с идеята да получа извинение, но беловласият не просто се направи на неразбрал, но се опита да ме изкара мен виновна като ми повиши тон. Явно факта, че носи риза и кара Мерцедес, го правят безгрешен по презумпция или се чувства недосегаем.

Ако има служители на КАТ в групата би било добре да го дисциплинират с по-чести проверки, преди да затрие някого. Поведението му беше нагло, неадекватно и безпардонно.

Ще подчертая, че бях на крачка от удара, просто се забавих с това движение.", пише Мария Христова.
 
Варненци посъветваха жената да сигнализира веднага на 112 приподобни ситуации, а да не разчита само на Фейсбук.
 
"Мерцедесът му дали струва и пет хиляди лева не знам, така че това въобще не го правете на въпрос. Престанете с това снимане и напразно публикуване. Звъните си на 112, подавате си там сигнал и това е. ", пише Цветелина Н.
 
"То има хора от КАТ в групата,но ако искате да се вземе отношение,подайте сигнал! Без сигнал,никой няма да вземе мерки по пост във Фейсбук! Тук просто предупреждавате хората да се пазят!", добавя Александър ИВанов.