Овен

Не се изненадвайте, ако и най-обикновените разговори доведат до недоразумения. Това не е непременно ваша грешка, възможно е нещо да не е наред, така че опитайте отново по-късно. Или наистина, ако вината е ваша и сте прекалено упорити, че хората са принудени да ви противоречат, обуздайте донякъде егото си, тогава другите ви говорят и отговарят по по-обичаен начин.

Телец

Прибързаното и спонтанно действие има доста неблагоприятен ефект върху вашата ситуация. Вероятно ще забравите споразуменията, които сте сключили по-рано, и може да закъснеете за срещите си. Не надеждността кара връзката ви да страда, особено ако сте привлечени от други, обуздайте тези чувства и вижте какво ще се развие първо – преди да направите нещо прибързано!

Близнаци

Днешният ден е изключително обещаващ за важни нови придобивки. Имате правилния инстинкт за добра оферта и не се плашите лесно. Вашите приятели ще ви дадат честен съвет, ако имате нужда от такъв. Инвестирайте изгодно всички излишни пари. Нещата ще вървят гладко и ще бъдете сигурни, че ще намерите правилния вид сделка.

Рак

Може да се почувствате привлечени от някого, независимо дали е на разположение или не, това е опасна област за разглеждане и освен ако не искате да си навлечете проблеми, направете всичко възможно да избягвате да се спирате на този тип сценарий. В зависимост от характера ви или държите мислите си под контрол, или ако не, се справяте с тях възможно най-добре.

Лъв

Нещата не вървят толкова добре, колкото биха могли, постоянното ви лошо настроение често разстройва хората, които обичате най-много, както и приятели и роднини. Уверете се, че не излагате на риск добрите приятелства и се извинявайте на другите, когато нараните чувствата им. Постоянните спорове влияят неблагоприятно на вашето благосъстояние.

Дева

Семейството и приятелите се чувстват особено привлечени от вас и ви обръщат голямо внимание. Ако сте възнамерявали да подновите стари приятелства или да разрешите спор, но не сте знаели как да го направите, сега е най-добрият момент да загърбите опасенията си и да продължите напред. Ще бъдете добре дошли и ще ви бъде простено и ще се радвате, че сте направили първата крачка.

Везни

Отношенията с приятелския ви кръг ще се заздравят. Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат съгласувани и вие сте в състояние да създадете открита, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и другите хора ще се чувстват спокойни с вас. Може би някой ще ви разкрие интимни подробности, които правят връзката ви с него още по-интензивна.

Скорпион

Вие сте напълно реалисти, когато става дума за парични въпроси, притежавайки добри инстинкти за правилни бизнес решения. Това ще ви даде самочувствието, от което се нуждаете, за да слушате здравословното си усещане. По този начин може да намерите нови бизнес партньори, които скоро ще ви бъдат много благодарни. Тези контакти могат да бъдат полезни в бъдеще.       

Стрелец

Днешният ден е идеален да отидете на дълга екскурзия с приятели. Поемете инициативата и организирайте барбекю или пикник. Вашите приятели ще очакват с нетърпение да се срещнат отново, за да си поговорят добре и ще ви покажат своята благодарност. Всички ще си прекарате страхотно и ще имате добри спомени от това специално събитие.

Козирог

Каквито и решения да вземете, ще се подкрепят от близките ви. Вие сте нетърпеливи да поемете предизвикателството, за което сте мислили, и да започнете наново. В идеалния случай използвайте това време, за да приложите нов подход, ентусиазмът ви е заразителен и хората около вас искат да участват и да споделят успеха ви.

Водолей

Днес е идеалният ден за романтични часове с половинката. Най-после трябва да наваксате начинанията, които отдавна имате в общия си списък със задачи. Може дори да изненадате партньора си след работа с вечеря на свещи и романтична музика. Това обаче ще бъде от полза за връзката ви и вие ще се възползвате от това известно време.

Риби

Сега е най-доброто време да излезете и да харчите. Купете си нещо хубаво, но не се пръскайте само с един артикул. Вместо това инвестирайте парите си по интелигентния начин. Независимо дали възнамерявате да купите нещо малко или инвестирате значително, не можете да загубите, дори ако харчите повече от обикновено.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor honoris causa.