Българска фотографка направи сравнение между нашето Черноморие и чуждите плажове.

Антонина Ангелова посочи, че по отношение на чистота на водата, фин пясък и красота родните дестинации не отстъпват по нищо на тези зад граница.

"Несебър. Много често сме свикнали да превъзнасяме плажовете на известни средиземноморски дестинации и забравяме, че това, което най-много искаме обикновено е най-близо до нас. Разбира се това важи не само за местата и природните забележителности, а и за хората в живота ни. Тъжно е да гледаме как всякакъв вид чуждоезични туристи се наслаждават на прекрасните ни плажове с фин пясък и бистра вода, докато голяма част от българите търсят безплатни шезлонги край каменистите брегове на далечни от нас морета. В заключение искам да кажа, че всички рибки плуват, само пържени пържените не", отбелязва Ангелова.

Жената е споделила и кади от водата в Несебър.

Обичайно за летния сезон туристите винаги започват "война" кои плажове са по-предпочитани. Те се разделят на две основни групи. Едните са твърдо за гръцките и турски плажове, докато другите подкрепят родните курорти. Фрапета за 4 евро срещу грозно отношение на нашите плажове.

В крайна сметка всеки има право на мнение, като без да го налага на другите, не би било проблем да се сподели. Споровете обаче не спират и това лято.