След оспорвана битка между Крисия, Краси, Дарин и Сано, Краси отнесе победата в десетия сезон на ,,Като две капки вода''.

„Всички, които не са в студиото, са достойни да са на това място'', споделиха пред Нова финалистите малко преди последния лайф.

Големият победител спечели с блестящото си превъплъщение в образа на Емил Димитров и ни разчувства с вечния хит "Ако си дал", напомняйки ни за големия творец и талант. Останалите участници се представиха достойно и получиха овации, скандирания и поздрави от публиката, журито и феновете им в социалната мрежа. 

На 4-то място зрителите класираха Дарин, той си тръгна с бурни аплодисменти и с наградата "Мистър огън". Дарин обра точките за сценично поведение като Владко Стефановски, раздавайки се на сцената на "Gipsy song". 

Третата позиция в класирането зае Крисия, която за пореден път доказа на всички, че дори да е малка на години, е голям талант. Тя се справи отлично в ролята на Александра Бърк и с ангелския си глад докосна всички с изпълнението на песента "Hallelujah".

С почетното второ място бе удостоен Александър Сано. Той впечатли в образа си на геният на българската поп музика Васил Найденов. Сано избра да се изповяда с емоционалната песен " Седем пъти" и спечели званието "Зърното на образа".

Алисия заслужи приза "Мис секси", Анелия прие с усмивка титлата " Мис шавав образ". Мариана бе удостоена с Мис " Мъжко момиче". 

Феновете на предаването изпратиха шоуто със смесени чувства. Едни са на мнение, че победителят трябваше да бъде Сано, други са доволни от избора на журито и от крайното класиране.

Всички обаче са единни, че нямат търпение за нов сезон на любимото си предаване и вече предлагат кои да са новите участници.

 

 

 

 

 

 

 

Снимки : Фейсбук