Шофьори и мотористи успяха да притеснят своите съграждани в Пловдив. Жена твърди, че гонки тормозят местните по улиците под тепетата. Мариана Г. отбелязва, че любимите трасета на "състезателите" са общоизвестни. Тя добавя, че това са някои от широките и прави булеварди в Пловдив - бул. "Менделеев", "Цариградско шосе" и др.

"Аман вече от тия гонки! Вероятно са млади момчета, дано някое от тях не почерни майка си", коментира тя.

Жената описва и своеобразни мерки, с които да се придотвратят подобни деяния. Мариела Г. смята, че с помощта на легнали полицаи по булевардите може да се контролира безрасъдното шофиране.

Ръмжене на двигатели, свистене на спирачки: Над 100 коли в нощни гонки до София СНИМКИ

"Легнали полицаи по бул. "Менделеев" поне на 4-5 точки може да се сложат, на "Цариградско" - също. Пешеходните пътеки да са на вдигнато ниво, на светофарите да се сложат от онези кръгли грапавини за намаляване на скоростта", изброява тя.

"Все ще има начин да се спре тази лудост", заключава жената.

Вижте цялата публикация на Мариана Г., споделена във Facebook.

Спецоперация "Гонки" в среднощен Пловдив - хванат ли нарушител: година без книжка и 3 бона глоба

"Аман вече от тия гонки! Вероятно са млади момчета, дано някое от тях не почерни майка си.
Всички знаем къде се правят тези безумия. Полицията не взема никакви мерки, не че не ги знае местата... Знам, че не зависи и от Общината. Но поне да се случат някакви действия.
Легнали полицаи по бул. "Менделеев", поне на 4-5 точки може да се сложат, на "Цариградско" - също. Пешеходните пътеки да са на вдигнато ниво, на светофарите да се сложат от онези кръгли грапавини за намаляване на скоростта. Все ще има начин да се спре тази лудост.

Чист късмет е, че досега няма жертви. И не е ли по-добре да се обезопасят булевардите навреме, вместо след време да се вайкаме и пак да замитаме проблема?"

Мотористи: Ние не сме донори, ние сме като теб