Шофьори в Смолянско са притеснени, че Пътна полиция следи изкъсо водачи излизащи от село Търън с тринога. Камерата често се поставя на т.нар. "права на Търън", където може да се ускори скоростта.

"Някой може ли да каже какво е ограничението на търънската права та този триног звяр постоянно го слагат там??? Не съм видял до сега знак 40 и/или 50 км преди правата и от двете страни, а на самата права също няма ограничителен знак! Какво следят тогава и какво снимат?  Остава да снимат онези, които карат с над 90 км/ч защото аз лично нямам друго обяснение!", пита Байрям Ушев.

Той бързо получава няколко отговора от местни шофьори.

"В населено място ограничението е 50км., а те са точно преди да се излезе от селото, та всичко над 50 км не е добре.", коментира С. Мутафов.

"Аз мисля че табелата за край на населено място е след триногата.Затова би трябвало да снимат за ограничение 50км/ч.", добавя Огнян Г.

"Не те снимат с колко влизаш в селото а с колко излизаш! На тях им е ясно, че всеки, който напуска населеното място настъпва малко газта. Това е подлостта на КАТ! Обират народа!!! И когато ти се случи подобно нещо и разбереш как този орган, който трябва да работи за хората, тяхната сигурност да речем в населеното място, виждаш как нагло застават на така наречените хранилки извън селото- града!", смята Георги Бозуков.