Преди два дни купих от Лидъл един пъпеш. Днес го срязах и вътре е изненадващо червен от страната, на която е лежал. Някой има ли идея от какво може да е този цвят и дали изобщо може да се яде този пъпеш?
Този екзистенциален въпрос зададе русенка, очевидно изненадана от колорита на закупения от нея пъпеш. В мрежата тутакси се появиха догадки - от какво може да е този красив червен цвят на иначе жълтия пъпеш? Варират от "Женски ще е" до "Инжектиран е за бързо узряване".
А вие какво мислите?
Прочетете още
- 10:00 Кърлежлендия – новото име на „Младост". Косачките в отпуск, тревата – на щат
- 12:39 Тежък сблъсък в стеснения участък на АМ Тракия, тапите са километрични СНИМКИ
- 14:00 Учителят на Раковски, Берон и Левски: Кой е Райно Попович?
- 11:00 Възрастна жена създаде оазис в междублоково пространство СНИМКИ