Традиционният български лаф, който използваме в случаите когато някой е много претенциозен: "Ти да не си принцеса!?", очевидно не важи за истинските принцове и принцеси. Поне за малкия принц Джордж... 

Какво ли е да си само на 6, а целият свят да гледа теб? Да знаеш, че си не просто щастлив малчуган, а истински принц? Растеш в разкош, получаваш, каквото пожелаеш, цял отбор прислуга се върти около теб, а прабаба ти буквално управлява света. Какво повече можеш да искаш от живота, дори и на Коледа? Ще ви кажем – принц Джордж е съвсем обикновено чаровно дете с традиционни желания за мъник на неговата възраст.



Дни преди най-светлия празник в годината, принц Уилям съобщи на официално събитие, че синът му Джордж вече е написал писмото си до Дядо Коледа, пише woman.bg. Всъщност, в кралското семейство не съществува Дядо Коледа, а Татко Коледа, така че в писмото принцът използва това обръщение.

Уилям разкри, че най-голямото му дете мечтае да получи комплект за рисуване, защото се справя много добре с изобразителното изкуство или подарък, свързан с другата му страст – футбола.

Явно и принц Джордж с нетърпение очаква Татко Коледа и това, което той ще му донесе в Коледната нощ. Впрочем, знаете ли, че кралските наследници се събуждат точно в 5 ч. всяка сутрин? Дори и на Коледа!