Нарушение на пътя бе последвано от грозна разправия пред дете. Случаят е от София.

На кадрите се вижда как шофьорка прави опит за ляв завой от дясна лента, докато моторист кара след нея лявата. След като е засечен водачът на мотора започва да псува жената заради действията й.

Потребителите в мрежата се разделиха на два лагера. Едни в подкрепа на моториста, а други в подкреа на шофьорката.

Според първите маневрата на жената е опасна и засичането може да довече до тежък инцидент с последици и за двете страни.

"Тази трябва да изяде няколко шамара, понеже много хората си заминаха заради такива, като нея…..", посочва Велислав С.

"Какви примати коментират само, боже. Ако иска да завива на ляво/отбива в улицата, трябва да е в лявата лента. Точка. Всички коментиращи обратното сте примати.", добавя Диян Б.

Мнозина обаче не бяха съгласни с тези доводи.

"Мотористът има цялото време на света да намали и изчака,но понеже забеляза неправилно престрояване въпреки мигача на дамата решава да ускори и да създаде ситуация ,която можеше да се подминава. Това е новата мода сред притежтелите на камери да намират вина в другите", коментира Адам Ж.

"Жената беше дала Мигач! Моториста подаде газ. Жената даже добре реагира, веднага спря маневрата, а моториста, ако иска да стане известен и да го съжаляват, нека да влезе в Биг Брадър!!! Виновен е "селяндура" с мотора, който псува, като чобан пред дете и унижава жената пред детето и, за 2 лайка !", посочи Йордан Я.

"Жената наистина направи голяма глупост ! Но имаше пуснат мигач ( това не и дава предимство) , но трябва да имаш едно на ум,че ще прави някаква маневра . А сега да сме реалисти ,при 90 % от ситуациите с мотористи самите те са виновни .", отчита И. Ангелов.

"Ако беше някой с дебел врат нямаше да и гъкнеш камоли да псуваш и убиждаш. Щеше да го подминеш 100%", смята Ф. Чауш.