Хората масово замърсяват по невъобразими начини. Всякакви отпадъци се изхвърлят на възможно най-неподходящи места, само не и в кошовете за боклук. Дали това е въпрос на чест или мързел не знаем, но със сигурност буди възмущение.

Торба с боклук е открита в тревна площ във Велико Търново. Намира я жена, която разхождала кучето си. Тя си е направила труда да вземе чуждия отпадък и да го постави там, където по принцип трябва да бъде.

„Ако някой я търси! Открита торба с боклук на Спортна зала! Предадена на контейнера! Собственикът може да я открие там или на бунището, където е и неговото място! Намерена е докато си разхождах кучето, на което изчистих акото! Последното е за тези, според които ние с кучетата сме мърлячи!,“ написа Илияна Димитрова

„Редовно, мързеливи хора си хвърлят боклука в кошчетата в парка, където пък е лесно достъпен за уличните котки и кучета, разпиляващи го по тревните площи! Тийнейджърите са отделен проблем, като при тях си е направо въпрос на чест да не ползват кошчетата!,“ коментира мъж.