Стефан Данаилов отново е в медикаментозна кома. Ламбо е бил интубиран след криза. Лекарите във ВМА денонощно следят състоянието му, но никой от тях не влиза в прогнози, обясняват от “Стандарт”.

Любимецът на народа се намира в реанимацията, а до него достъп имат единствено по-големият му син Росен Цанков и племенницата на Ламбо - Росица Обрешкова.

Данаилов е интубиран след кризата, която го извадила от крехкото равновесие на организма му в средата на седмицата. Припомняме, че той постъпи във ВМА в кризисно състояние след белодробен излив. По-късно обаче беше изведен от комата и състоянието му беше стабилно.

Живеещият в Щатите Влади Данаилов, по-малкият син на професора, е настоявал докторите да информират баща му за сложното състояние, в което се намира.

“Да знае какво може да се случи, е право на всеки човек. Болният да е информиран за прогнозите е част от свободата му като личност“, е коментирал Данаилов младши, който учи “Медицина” в Америка. Той беше за кратко в София, за да вдъхне смелост и надежда на родителя си.

Ламбо не се предава - излезе от комата, иска да гледа мачове на Челси!

Борисов към Ламбо: С теб съм! Битката за живота му във ВМА – продължава