Случват се инциденти на пътя. Всеки ден. Някои от тях - страшни, други не толкова. Когато обаче виновният шофьор избяга от мястото на местопроизшествието, това вече не е инцидент. Това е престъпление. Особено когато става дума за дете...
 
Такава е случката, която разказа майка от Варна в една от социалните мрежи. Тя публикува снимка на сина си, блъснат на светофара на бул. ”Република” и бул. ”Сливница” от автомобил. И... оставен там, на земята. Случката е от вчера. Зад волана на колата е била млада жена със "стара тъмнозелена или сива Киа Спортидж", която е избягала и е оставила момчето със счупен крак, пише майката.
 
Тя се обърна към потребителите на Виждам те КАТ Варна с молба да й помогнат да открие жената. Десетки варненци започнаха да коментират под поста на майката. Повечето от тях пожелават бързо възстановяване на момчето и заклеймяват избягалата шофьорка. От коментарите става ясно, че камерите във Варна не работят. "И моята майка я блъснаха на пешеходна пътека и водачът избяга. Оказа се, че нито една камера по "Сливница" и "Цар Освободител" не работи", написа варненка.
 
Бързо възстановяване, юнак! Докато не им отнемат книжките за вечни времена... така ще е.

ЩЕ бягат, ще изкореняват, ще им трябва време да им мине от дрогата, ще им дадат 2 г. и ще излязат след 6 м
А блъснал дете... Аз лично бих я разкостила...

Случва се да блъснеш човек, за съжаление се случва, но как ще избягаш и ще оставиш детето/човека да бере душа... Не мога да го проумея.

Glas.bg се обръща към своите читатели: Ако някой от вас знае нещо за избягалата и изоставила ударено от самата нея дете на улицата, нека да ни пише или да се обади на 112.