Агресия между шофьори в София. Неправилно изпреварване, среден пръст и заплахи са част от случая край автогара Овча Купел.

Грозното отношение е проявено и от двамата. Част от ситуацията е заснета от единия водач.

"Агресията сред нас! Автомобил с номер #CB1400CA преминава от ляво (през насрещна лента) и завива на дясно. Получава (превъзпитателно) свирене (съвсем кратко и веднъж!) и среден пръст - важно е, когато си нагъл и неуважителен към другите, да получаваш обратна връзка под формата на подобни сигнали. Явно средният пръст е бил видян и водачът го е приел прекалено присърце. С редица нарушения и агресивно каране, засича и излиза от автомобила на пътя с цел саморазправа. Обиди, замахвания и заплахи. ", гласи текст на автора на кадрите.

Според някои вината е изцяло на водача на Голфа.

"Значи, толкова бърза, толкова бърза, че се отказа да кара на където е решил и тръгна да си показва .... ясно какво ... С целия акъл, мисълта му е "с какво право някой ще свирка на моя Volkswagen Golf 7th gen 5-door Hatch (5G), 2012–2017?!?!?" Друг път да не съм прочел "ама той бърза, трЕба да го пуснете/простите/разберете!", пипе Никола Я.

Други смятат, че и двамата са допринесли за напрежение, а "снимащия пък паркира на трамвайни линии".

"Когато и ти си в нарушение, нямаш право да съдиш другите! Нямаш работа на трамвайните линии!", посочва Капка И., която бе контрирана, че това не е задължително така в случай, че няма трамвай.