Няма загинали и много тежко пострадали при катастрофата с автобус на АМ "Тракия".  По първоначална информация пострадалите са около 10.

Двама от възрастните са в сравнително по-тежко състояние. Общо 48 са били пътниците, сред които е имало и деца, в превозното средство, което е със сръбска регистрация. Те са граждани на Сърбия, които  се прибирали към родината си от Черноморието.

Пътуващи  са първите, които са помогнали на пострадалите. Лекар е помогнал на пострадалите при катастрофата с насоки. За това съобщи очевидец. Медикът е дал ценни съвети за оказване на спешна помощ.

Автобус се обърна на АМ "Тракия”, ранени са много деца СНИМКИ

 Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия банкет са изровени. По първоначална информация водачът е самокатастрофирал.

 Станимир Станев заяви пред "Нова", че все още не може да коментира причините за жестоката катастрофа. Ясно е само, че настилката на магистралата е била мокра. На мястото са пристигнали линейки, пет екипа на пожарната и пет - на МВР. Много от преминаващите коли са спрели и десетки хора са се притекли на помощ на пострадалите.

Заради катастрофата АМ „Тракия” е затворена в посока София в участъка  от пътен възел „Нова Загора“ до пътен възел „Стара Загора“.

Очаквайте подробности!

Ще ампутират част от крака на пострадал при инцидента със сръбския автобус

От четвъртък е последният сигнал за компрометирана настилка в района

Жена от автобуса: Шофьорът беше наред, говореше с родител

8 деца са пострадали при инцидента на АМ „Тракия", двама са в тежко състояние