Трагичен край за издирваната 52-годишна жена от село Годлево. Николина Нусторова е открита мъртва!

"Благодарим на всички доброволци и служби, включили се в издирването! Съболезнования на близките!", написаха съселяните на Николина.

Все още не могат да намерят изчезналата Николина

Припомняме, жената беше в неизвестност от 27 юни (вторник) вечерта. Издирването на Николина Нусторова започна още същата вечер до 3:00 часа през нощта от страна на нейното семейство, което прави обход на всички пътища, по които и друг път е бягала. От 28 юни започна акция по издирване на жената със специализирана техника от страна на РУ МВР - Разлог, РСПБЗН - Разлог, Община Разлог, Кметство село Годлево, планинските спасители и техните кучета от Планинските спасителни служби от Разлог, Банско и Гоце Делчев, Държавно горско стопанство „Разлог”, доброволци, като бяха мобилизирани и всички кметства от община Разлог.

От вчера сутринта институциите започнаха и съвместна проверка на водоемите и водните обекти в района на село Годлево и съседните населени места, както и своевременен обход на изоставени сгради, съоръжения и обекти в общината. 

Бяха претърсени всички пътища около Годлево, посока съседни населени места, като старият път от село Годлево до родното село на Нусторова - село Добърско е обходен 5 пъти.

Николина е в неизвестност, виждали ли сте я?