Двама братя на 32 и на 35 години от Карлово са жертвите от тежката катастрофа край града тази нощ, предаде репортер на GLAS.bg. Инцидентът е станал на подбалканския път София-Бургас. Те пътували с джип. Шофьорът изгубил контрол върху превозното средство и се ударил с висока скорост челно в идващия насреща лек автомобил.

Вследствие на удара джипът е изхвърчал от пътното платно. Наложило се да бъде използвана специална техника, за да извадят телата на загиналите. 32-годишният водач на другата кола и неговата спътничка са транспортирани за преглед в болница, но са без сериозни наранявания.

Вижте и първи кадри от инцидента във видеото на GLAS.bg

Ето и официалната информация на МВР-Пловдив: 

Двама мъже загинаха в тежък пътен инцидент на пътя от село Васил Левски към гр. Карлово. Сигналът за произшествието е подаден около 21ч. По първоначални данни в участък от пътя след остър завой, лек автомобил "Мерцедес" С 200 се удря челно във
" Форд Рейнджър" с пловдивска регистрация.

В следствие на удара мерцедесът е излязъл от пътното платно и се е преобърнал. На място са починали двамата мъже, които са пътували в него- братя на възраст 32 и 35 години, от гр. Карлово. 32 годишния водач на "Форд рейнджър" и неговата спътничка са транспортирани за преглед в болница.
Катастрофиралите автомобили са извън пътното платно и движението в участъка се регулира.