Напоследък градският транспорт в Пловдив и в частност служителите - шофьори и кондуктори, отнесоха сериозни критики. Все пак има и положителни аспекти, които също е редно да се отчетат. Именно такъв е случаят, за който ще ви разкажем.

Пловдивчанка остана силно впечатлена от кондукторка по линия номер 1. Жената признава, че също е останала силно изненадана от поведението на служителката, което потвърждава, че става въпрос за рядко "явление" в градския транспорт.

"Автобус номер 1. Усмихната, позитивна, приветлива контрольорка помага на по-възрастни хора да се настанят на седалките и търпеливо изчаква да покажат карта или си закупят билет. Аз ползвам градския транспорт и за пръв път попадам на такова добро отношение към пътуващите. Бъдете все така усмихната и не се променяте, госпожо! Адмирации! ", споделя Нели Червенакова.

Дамата се надява доброто да е заразно и да се предаде нататък.

Други пътници, които са имали досег с кондукторката, потвърдиха думите на Червенакова.

"Изключителна! Няколко пъти вече правя комплименти като се засечем, излъчване, отношение, невероятна! Да е жива и здрава!", пише Вяра И.

"Да , тази жена е винаги усмихната и с грижа към пътниците.", добавя Галина Д.

Някои отчетоха, че жената е чужд произход и затова манталитет й, както и отноешението й, се различават от повечето кондуктори.