Неочаквана грешка може да лиши дете от подаръци за Коледа. Мъж е взел по погрешка куфар на мъж от Пловдив на летището в Крумово.

Нелепият случай е от вчера на обяд след полета Дортмунд-Пловдив.

"Взели са по погрешка куфарът на мъжа ми, който пристигна с полет Дортмунд-Пловдив в 12:55 часа, а той е взел грешен куфар на името на Нури Мехмед. Моля ако някой го познава или ако той е член на групата и види публикацията, да се свърже с мен на лично или на тел.0876359979. Куфарът е важен, защото има много неща за детенцето ми и не искам точно за Коледа да остане разочаровано.", написа Мария Гаврилова.

По думите на жената съпругът й се е върнал на летището, за да върне чуждия куфар и са заявили, че при връзка с пътничката, веднага ще се свържат с него. За момента няма обаждане.

За жалост двойката се съмнява, че щом досега няма връзка е възможно да няма такава въобще. Куфарът на другия пътник е бил пълен само с работни дрехи, докато този изгубения - с подаръци и лакомства за семейството.

"Явно им е харесал щом още не са се свързали.", коментира още Мария.

Потребители посочват, че компанията трябва да има телефон за връзка с пътника и да съдейства. Засега обратна връзка няма.

Очаквайте подробности!