Социалната мрежа често се използва за сигнали за нередности и критикуване. Една майка обаче реши да изрази своята благодарност към непознат мъж.

Тя разказва, че детето й е било блъснато, а впоследствие се е възстановявало 3 месеца. Жената търси човекът, който е помогнал в първите минути след инцидента.

"На 28 март блъснаха дъщеря ни на пешеходна между Люлин 9 и 10, срещу 911-ти блок. След 2 операции и дълго лечение Вики вече, поне физически, е добре. Тогава много хора помогнаха и с дамата, която се свърза с нас в момента на катастрофата, мъжът ми поддържа връзка. Сега искам да открия човекa, с чието яке беше завита и дойде с нас до "Пирогов". Просто за да му благодарим. Ще ми се да ги поканим поне на една вечеря тези хора-ангели. Моля, ако някой знае кой е или той е в групата, да ми пише", апелира Елена Иванова.

Потребители потвърждават за случилото се.

"Бях там, когато блъснаха момичето, пуснах и пост веднага в групата. Дано се обади мъжът, който не се отдели от нея и постоянно и говореше, беше зверски студ, но той си съблече якето, остана по къс ръкав в продължение на час, докато пристигне линейка. От магазините донесоха и одеала, но той остана по фланела. Дано го намерите! Радвам се,че момичето е добре вече,и че пуснахте пост, защото много пъти се питах, а и много хора, които бяха там, какво е състоянието на момичето.", пише Д. Георгиева.

Други хора заявиха под публикацията, че е нужно да се вземат адекватни мерки за по-добър контрол на шофьорите в района.