Протестиращите днес направиха по-дълго шествие. "Отровното трио" призоваха всеки, който има желание да се разходи с тях до посолството на Румъния. Шествието премина през лагерите на Софийския университет и този на Орлов мост, част от хората се спряха в "Орловград". Исканията на протестиращите остават непроменени, предаде репортер на Glas.bg

Рано сутринта протест имаше и пред сградата на Народното събрание, там хората замеряха депутатите с яйца и домати. Свиканото от опозицията извънредно заседание на Народното събрание се провали заради липса на кворум.

След 21:00 часа, когато шествието тръгна малка група протестиращи останаха пред сградата на Народно събрание и отново хвърлиха яйца и домати. До напрежение не се стигна и вечерта премина спокойно.

Протестиращи в Русе блокираха движението към ГКПП „Дунав мост”. Те тръгнаха на шествие от центъра на града и стигнаха до граничния пункт, пропускаха автомобили на етапи. Протестни действие има в Стара Загора и Пловдив.

В Орловград е възникнал спор между хора от "Боец", които се опитват да наложат някакви правила на протестиращите. Забраняват им да пият алкохол и се опитват да ги изгонят от лагера.

Палатков лагер и барикади се издигат в момента на бул. "Ситняково". Протестиращите са издигнали палатки и шатри, обградили са се с дървени палети.