Овен 

Семейните Овни ще имат труден период: ту перфектна хармония, ту практически развод!

Овен от първото десетилетие (дати на раждане 21.03 - 30.03)

В семейството на Овните ще се натрупа недоволство, ще се появи раздразнение, те ще са готови да се разпаднат и да врътнат скандал на човека до себе си. Дръжте емоциите си за себе си, забелязвайте хубавите неща у партньора си, кажете му колко прекрасен е той. Общувайте по-често с децата, организирайте домашни празници, разглеждайте снимки, обадете се на роднини.

Овен от второто десетилетие (дати на раждане 31.03 - 9.04)

Ако има трудности в работата - потърсете подкрепа в семейството, а ако има кавга с любимия човек - решавайте бизнес въпроси. Не пазете негативността в себе си, проявете креативност: рисувайте, плетете, бродирайте. Добре е, ако към вас се присъединят и децата. Можете да изучавате рецепти заедно, да готвите и украсявате ястия, а след това да пиете чай с домашна торта.

Овен от третото десетилетие (дати на раждане 10.04 - 20.04)

Самореализацията е добра, но не трябва да забравяте за домакинството, защото членовете на вашето семейство вече не помнят как изглеждат съпругата и майка им. Общувайте повече, отделете време за съвместни разходки. На почивка се опитайте да отидете до морето - стихията ще ви зареди с енергия, ще имате сили за нови проекти. Приятели или близки роднини може да се нуждаят от вашата помощ, окажете им максимална подкрепа и внимание. В края на годината можете да се поглезите с пътуване или голяма покупка, финансите ви ще го позволяват.

Телец 

Годината ще бъде невероятно събитийна в семейния ви живот. Основното нещо е да не допускате проблеми.

Телец от първото десетилетие (дати на раждане 21.04 - 1.05)

Телецът ще се озове във водовъртеж от семейни дела и ще се занимава с ремонти, проблеми на децата, здравето на по-възрастните роднини. Възникващите ситуации ще бъдат доста конфликтни и съветниците ви ще добавят само гориво към огъня. Затова е по-добре да решавате проблемите сами и както сметнете за добре.

Телец от второто десетилетие (дати на раждане 2.05 - 11.05)

Тази година можете да се скарате с роднини за дълго време. Решете проблемите си навреме и укрепете семейните връзки. Можете да изпратите семейството си на вилата или при баба и дядо и да останете да ремонтирате сами. Тогава тапетът в спалнята ви ще бъде това, което харесвате.

Телец от третото десетилетие (дати на раждане 12.05 - 20.05)

И в рутината Телецът ще намери възможност да прояви въображение и нестандартен подход. Експериментирайте, правете изненади, поглезете близките си, знаете толкова добре какво искат. В края на годината дори жененият Телец ще бъде пленен от нова страст. Не рискувайте!

Близнаци

Не прехвърляйте навиците на командира в семейните отношения, повече нежност и топлина.

Близнаци от първото десетилетие (дати на раждане 21.05 - 31.05)

Семейните Близнаци ги чакат промени в ежедневието: ремонти, големи реконструкции, преместване в ново жилище. Не бъдете категорични и упорити, иначе ще останете сами. Отглеждайте деца, правете домашните работи заедно, ходете с цялото семейство при по-възрастни роднини.

Близнаци от второто десетилетие (дати на раждане 1.06 - 10.06)

Близнаците са работохолици. Избягайте от бизнеса и се потопете в семейството. Отидете в провинцията и в края на лятото се опитайте да отидете на море с цялото семейство, оставяйки телефона и компютъра си у дома. Купете не само полезни неща за вашия дом, но и подаръци за деца и роднини.

Близнаци от третото десетилетие (дати на раждане 11.06 - 21.06)

Избягвайте лека романтика и флиртове, иначе може да развалите отношенията в семейството, така че да стигнете до развод. И това ще се отрази както на бизнеса, така и на финансовото ви положение.

Рак 

В семейството на Раците всичко ще е стабилно, ако партньорът поеме част от грижите върху себе си.

Рак от първото десетилетие (дати на раждане 22.06 - 1.07)

Прекарвайте празниците активно, със семейството си, посещавайте роднини. Тази година ще ви трябва силен тил. За да разрешите всички работни проблеми и да се справите с домакинските дела, обвържете всички членове на семейството с ежедневните проблеми. И се опитайте да се отпуснете и да се разсеете. Просто се нуждаете от релакс!

Рак от второто десетилетие (дати на раждане 2.07 - 11.07)

Обърнете максимално внимание на децата, особено на подрастващите. Вие имате свои проблеми, а те са в преходна възраст. Помогнете на дъщеря си да промени имиджа си и запишете сина си в някакъв спорт. В свободното си време разговарйте с душа и със сърце, споделяйте проблемите си. Планирайте екскурзия до морето или до ски курорт, всички ще се насладят на активната почивка.

Рак на третото десетилетие (дати на раждане 12.07 - 22.07)

В стабилните брачни двойки Раците ще се радват на хармонични отношения, ако отделят време на своята сродна душа и не мислят за романтика встрани - цялата тайна рано или късно ще стане очевидна. За да разнообразите и заздравите взаимоотношенията, си правете срещи, седнете със съпруга си в ресторант и прекарвайте уикенда само заедно, оставяйки децата на бабите и дядовците си. Очаква се младите двойки да имат попълнение и те ще се захванат с удоволствие с радостните приготовления. Раците много обичат децата и с ентусиазъм ще подредят детска стая.

Лъв 

Необходимо е да се занимаваме не само с живота и финансите, но и да образовате децата.

Лъв от първото десетилетие (дати на раждане 23.07 - 1.08)

Ще се опитат да ви обвинят за всички проблеми и отговорности - кавгите на тази основа могат да доведат до разпад в отношенията.  Занимавайте се с вашия бизнес и се грижете за здравето си.

Лъв от второто десетилетие (дати на раждане 2.08 - 12.08)

Семейните Лъвове ще искат промяна. Започнете със себе си! Отидете в салона, сменете прическата си, сменете гардероба си - съпругът ви определено ще оцени вашите усилия. Бъдете по-толерантни, покажете най-добрите качества на душата си и кризата в личния ви живот ще бъде заменена от хармония.

Лъв от третото десетилетие (дати на раждане 13.08 - 23.08)

Излизайте сред природата с цялото семейство възможно най-често, вземете домашен любимец. Прекарвайте повече време с деца, защото компютърът няма да замени мама и живата комуникация. Четете, рисувайте, обсъждайте книги и филми, занимавайте се със спорт. Устройватйте си празници без причина, посетете родителите си.

Дева 

Девите са твърде заети с проблемите и перспективите в работата, отделете време за любимия си и поглезете децата си.

Дева от първото десетилетие (дати на раждане 24.08 - 2.09)

Отпуснете се от работа в домашния си кръг. Организирайте партита и празници за деца, поканете роднини, особено по-възрастни, на гости. Очаровайте съпруга си и не забравяйте за свекървата. В трудна ситуация роднините определено ще ви подкрепят, а общуването с децата ще ви помогне да се освободите от стреса. Насладете се на природата, релаксирайте на диви места, най-важното - опцията да е бюджетна и далеч от хората.

Дева от второто десетилетие (дати на раждане 3.09 - 12.09)

Не се "разпадайте" пред близки хора, ограничете командния тон и тогава няма да има сериозни разногласия и кавги в семейството. Вслушайте се в желанията на децата и половинката ви, прекарайте празници с роднини. И ако финансите позволяват, цялото семейство може да прекара почивка край морето.

Дева от третото десетилетие (дати на раждане 13.09 - 23.09)

Младите двойки ще започнат активно да свиват семейното гнездо - попълването в семейството е точно зад ъгъла. Умните Деви ще започнат ремонт, за да направят място за бебето. Поканете роднини на помощ, изслушайте добрите съвети и опит на вашите майки и бащи. И семейството ще стане по-силно, а помощта ще дойде по-добре, и вие можете да се отпуснете. Колкото повече близки ще обичат вас и вашето бебе, толкова по-добре.

Везни

Когато се изкачвате по кариерната стълбица, не забравяйте за семейството, в противен случай след разбора ще останете сами.

Везни от първото десетилетие (дати на раждане 24.09 - 3.10)

Годината ще е бурна. Роднини, деца, внуци, ремонт - грижи до гуша. Везните ще поискат да разширят или препланират жилището, да сменят мебелите. Не се хващайте с всичко сами - консултирайте се със специалисти. Не затъвайте в битови проблеми и не се пилейте - защо ви трябват кавги?

Везни от второто десетилетие (дати на раждане 4.10 - 13.10)

Погрижете се за възпитанието и образованието на децата, особено ако това са бъдещи ученици - потърсете предварително курсове или преподавател. Възможно е по-възрастните роднини да се нуждаят от финансова помощ за лечение. Опитайте се да се справите без заеми и дългове.

Везни от третото десетилетие (дати на раждане 14.10 - 23.10)

Не зацикляйте в кариерата, семейството е по-скъпо. Отношенията могат да бъдат разгорещени и поради проблеми с финансите, но откровен разговор ще спаси ситуацията. Заведете семейството си на вилата и по-често всички заедно се отпуснете сред природата.

Скорпион 

Често се вслушвайте в мнението на вашата сродна душа и търсете компромис.

Скорпион от първото десетилетие (дати на раждане 24.10 - 2.11)

Семейството има нужда от вашата грижа и вашето присъствие, особено децата. Не е необходимо да прекарвате цялото време на бизнес срещи, те ви чакат у дома. Конфликтите в семейството разрешавайте мирно, шегувайте се, организирайте партита. И домът ще бъде щастлив, и вие ще имате нови сили да решите бизнес проблеми.

Скорпион от второто десетилетие (дати на раждане 3.11 - 13.11)

Властвйте, само че вкъщи свалете короната! Преминете на рутинни дела, ангажирайте се с обновяването на вашия дом и чувства. Пуснете нова енергия във вашия дом, погрижете се за любимия си, пригответе кралски ястия. Избраникът ви ще оцени вашите притеснения и труд. Очаква ви нов меден месец и след него ще дойдат нови грижи - вероятно попълване в семейството.

Скорпион от третото десетилетие (дати на раждане 14.11 - 22.11)

Обичате и знаете как да се отпуснете. Затова забравете за работата, конкурентите и доставката на ново оборудване. Пътувайте до екзотична страна с сродна душа - с нови сили и добро настроение можете да търкаляте планини. Не забравяйте за бабите и дядовците - дайте им ваучери за санаториум, рзведете ги из страната.

Стрелец 

Важно е да не забравяте за роднините, да поддържате добри отношения и да отделяте повече време на децата.

Стрелец от първото десетилетие (дати на раждане 23.11 - 2.12)

Стрелецът е много семееен зодиакален знак, той цени традициите за комфорт, грижи и почитания. Тази година Стрелец трябва да се грижи за къщата - да направи ремонт, да изхвърли боклука и може би да си купи къща. Те ще се захванат с бизнес с ентусиазъм, основното е да не влачат всичко сами, криейки плановете си от близки. Свържете се с роднини.

Стрелец от второто десетилетие (дати на раждане 3.12 - 12.12)

Тази година е възможно попълване в семейството. За приятни задължения не забравяйте за вашата сродна душа. Отидете на почивка, отделете време един на друг. А в качеството на бавачка, поканете баби и дядовци, те ще се радват да помогнат. Самотният Стрелец сериозно ще помисли за промяна на статута си. И много правилно: тази година има всички шансове да създадете силно семейство.

Стрелец от третото десетилетие (дати на раждане 13.12 - 21.12)

Пролетта и лятото са период на пълна идилия. Но краят на есента е критично време за семейните отношения. Не натрупвайте недоволство и не отблъсквайте проблеми. И се опитайте да не харчите всичките си приходи, спестявайте или инвестирайте в покупка на недвижими имоти. Ако имате нужда от голямо количество - свържете се с роднини. До края на годината нещата ще се оправят.

Козирог

Очаквано допълнение към семейството, може би трябва да помислите за нов апартамент или... къщичка.

Козирог от първото десетилетие (дати на раждане 22.12 - 31.12)

През март укрепвайте семейните отношения, в противен случай през април е възможна сериозна криза. Вие за романтика в офиса ли сте? Помислете внимателно, имате ли нужда от това? Можете да разрушите семейството си и да загубите работата си и да съсипете репутацията си. Включете се в подреждането на семейно гнездо, научете нови рецепти, завъртете се на печката - това ще бъде оценено.

Козирог от второто десетилетие (дати на раждане 1.01 - 10.01)

През лятото самотните Козирози могат да срещнат сродна душа. Звездите благоприятстват любовта, но няма да е скучно. Не бъдете егоисти, слушайте мнението на избраника си, кавгите на бял свят могат да разрушат отношенията. Във вихрушката от страсти не забравяйте за професионалните си задължения, в противен случай можете да загубите работата си.

Козирог от третото десетилетие (дати на раждане 11.01 - 01.20)

Семейните Козирози ще искат актуализации във всичко, но е по-добре да насочите енергия към подреждането на апартамент или селска къща. Направете ремонт: променете цветовата схема на стените, актуализирайте интериора, отървете се от боклука. Между другото, стари неща могат да бъдат дадени на нуждаещите се, а играчките могат да бъдат отнесени в сиропиталище. Включете децата в работата, това е много подходящо за семейството. Самотните Козирози ще намерят избраник чак към декември. Съвместната подготовка за празниците ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Водолей 

Водолеят е много семеен знак. Той цени комфорта, обича домакинските работи и се грижи за деца и възрастни хора.

Водолей от първото десетилетие (дати на раждане 21.01 - 01.31)

Много сте трудолюбиви и ще работите дори падайки от умора. Разпределете задължения и не забравяйте да благодарите за помощта, в противен случай отново ще влачите всичко върху себе си. От колко време не сте ходили на кино, кафене или танци? Излезте някъде с цялото семейство или отделете време само за себе си.

Водолей от второто десетилетие (дати на раждане 1.02 - 10.02)

Постоянно изчезвате на работа и вкъщи ще се разрази бунт. Отделете повече време на семейството: децата ще се радват да говорят сърдечно, а съпругът ще помогне да организира пикник. Опитайте се да купите билети до морето, за да подобрите здравето си и да не стоите до печката.

Водолей от третото десетилетие (дати на раждане 11.02 - 19.02)

Това може да напрегне финансовото объркване. Изчислете приходите-разходите, вероятно ще има достатъчно за всичко. Водолеите са домашни хора и с удоволствие почистват, забравяйки за себе си. Променете образа, купете си ново нещо - и съпругът ще оцени, и децата.

Риби 

Закалете страстите си, не всеки може да се надпреварва с живота с вашата енергия.

Риби от първото десетилетие (дати на раждане 20.02 - 28.02)

Самите риби ще работят в полза на семейството и всички в него ще бъдат свързани. Първо, съвместната работа обединява, и второ, по-забавно е заедно (и ако възникне спор, тогава Рибите винаги са прави). Обновяване на интериора, ремонт или може би попълване в семейството - Рибите се отнасят към всичко това с душа и полагат всички усилия.

Риби от второто десетилетие (дати на раждане 1.03 - 11.03)

Рибите ще се радват на семеен комфорт, ако не обръщат внимание на малките домакински проблеми и не се занимават с дреболии. Обичате любимите си хора - поглезете ги, обградете ги с грижи, поканете роднини и приятели на гости. Вечерните събирания, селските разходки, пикник край огъня, игри с децата ще подсилят семейните връзки и ще донесат удоволствие на вашите близки.

Риби от третото десетилетие (дати на раждане 12.03 - 20.03)

Рибите не трябва да забравят, че и у тях също могат да се намерят недостатъци. Бъдете толерантни, просто сте се заседели вкъщи. Финансите позволяват - право напред за впечатления, най-добре към екзотична страна! И погледнете света, и себе си покажете, и ще се появят нови сили. Ако не можете да заминете задълго, излезте за уикенда, но не забравяйте да вземете цялото семейство. Има отлични кънтри клубове, в които можете да организирате спа-релакс за себе си и своята сродна душа, да подновите отношенията си и да се отпуснете за няколко дни от проблеми и деца.