Отглеждането на домашен любимец е свързано с грижи, средства, време, но и ... любов. За една тъжна история сподели жена в социалната мрежа Facebook.  Тя твърди, че шофьор изхвърлил животното си на улица във Варна, а животното с мъка бягало след автомобила, с който се отдалечавал "стопанинът" му. Случката се разиграла в квартал "Боровец".

Домашният питомец поне временно имал късмет - мъжът трябвало да спре, за да се размине с друга кола, а четириногото успяло да го стигне, започвайки да скача по вратите. Свидетелката на ситуацията Ивелина И. вървяла след него, успявайки да снима въпросната кола. Тогава кучето било и пуснато вътре.

"Виждайки това, мъжът отвори вратата и позволи на кучето да се качи. Тръгна, но предполагам ,че ще го разтовари в някоя друга улица", твърди Ивелина И. 

Змия изненада неприятно пловдивчани СНИМКИ

Вижте разказа за тъжната случка, споделен от нейн свидетел:

 "Преди малко "човекът" с тази кола се опита да изостави кучето си на улицата. Просто го разтовари и тръгна с мръсна газ, докато кучето бягаше след колата. Не успя да избяга, тъй като срещу него дойде друга кола (вижда се на снимката) и не можеше да се разминат - трябваше да отбие. В този момент вече кучето го настигна и скачаше по вратите на колата, а аз успях да го настигна и да снимам. Виждайки това, мъжът отвори вратата и позволи на кучето да се качи. Тръгна, но предполагам ,че ще го разтовари в някоя друга улица. Рядко си позволявам да пиша, но съм възмутена. Искам всички да го видят този..."

Към момента няма информация каква е била съдбата на домашния любимец, както и мотивите на варненеца да постъпи по подобен начин.

GlasNews e готов да сподели позицията на засегната страна.