Шофьор сподели гледка, на която се натъкнал по пътищата на страната. На снимката виждаме едно изречение, изпълнено с едно мощно послание. "Тате, чакаме те!", тези думи четем изписани върху задната част на български камион. Къде е заснета машината не е известно, не е ясен и нейният собственик. Но посланието, което се крие в думите, е важно и желано за всеки един, движещ се по трасетата на страната, както и за всеки, който чака близък, тръгнал на път.

"Ще оставя това тук. Всеки иска да се прибере вкъщи. Независимо дали си с лек автомобил, или тир", пише Калоян Цанев, който споделя камионът, на който се натъкнал.

Тираджия възмути колегите си с постъпка ВИДЕО

През летните месеци трафикът в страната и изключително интензивен, а катастрофите са ежедневие. Призоваваме за повече търпение на пътя, повече толерантнос и шофиране, съобразено с пътната обстановка.

От началото на месец юли тежките катастрофи в страната са 221. Жертвите на пътя са 24, а ранените - 330.  Като от началото на 2023 г. тежките пътни инциденти са 3222, загинали са 248 души, ранени са 4306.

Шофирайте внимателно!

Добро дело възхити столичанка. Тя: Браво, човеко! СНИМКА