Водач на "Опел" бе заснет да шофира със спукана гума в по пътя за Кръстова гора. Той получи критики от автора на клипа, въпреки че не знае каква е причината за действието на въпросния шофьор.

"Кара в участъка между Кръстова гора и Юговско ханче със спукана гума, която се разкъса и започна да се движи по джанта, хвърляйки искри.", това гласи текст към видеото в страницата "Лудостта по пътищата на България. Нека я спрем заедно.".

В клипа се чува: "Получавам те GTA (известна игра) на живо".

Повечето потребители обаче защитиха шофьора, който е претърпял инцидент.

"Фотографчето, кажи ми къде да спре на този път, без да рискува да бъде отнесен? Завой след завой, с мантинела плътно до асфалта. Клекнеш ли там да сменяш гума си пътник... Аз поне бих прежалил джантата, че и калника, докато стигна до безопасно място. Включително на магистрала съм карал 1км с блокирало колело, за да не ми се налага да спирам в аварийната лента, през която не се знае кой кретен ще реши да изпреварва.", пише Кристиан Гогов.

"Единственият, който извършва нарушение, е снимащият. Кара си човека с телефон в ръка и си снима. Другият може и да прецака джантата, но ще спре на безопасно за движението място, а не в завои без видимост.", отбелязва Красимир Цветков.

"Вместо да снимаш.....си предложи помоща т*панар.", добавя ИВан С.

"По-лесно е да снимаш човек в беда, отколкото да му подадеш ръка. Снимащия май не се сеща, че колата няма как да спре току така на завой без да пречи на останалите и че май търси уширение. Сто процента съм сигурна, че когато колата е спряла, снимащия не е помогнал.", категорична е Дани Д.