Асеновградчанин твърди, че възрастен водач е успял да нанесе щети на паркирани коли, докато сам се е опитвал да паркира.

Случката се е разиграла посред бял ден в родопския град, а за нея разбираме от публикация, споделена анонимно от гражданина.

В нея пише, че водач се е опитал да паркира, но докато маневрирал успял да повреди две машини. Номерът на една от колите е изкривен, а по бронята ѝ има щети. Случката е илюстрирана и с кадри, които показват щетите и маневрите на въпросния шофьор, който управлявал сребрист седан.

Номерът на една от колите е изкривен, а по бронята ѝ има щети.

Случката се разиграла на улица "Асенова крепост".

"Ударите, които понесоха и двете коли, бяха много тежки и се случиха повече от 6-7 пъти. Не беше сигурно състоянието на човека", гласи анонимният сигнал.

Докато някои асеновградчани са възмутени от това, че свидетелите не са се намесили, други се чудят дали въпросният водач трябва да управлява лек автомобил.

Към момента няма данни по случая да е подаден сигнал до органите на реда.

Вижте и цялата публикация:

"Добър вечер, скъпи съграждани на Асеновград. Днес станахме с няколко човека огромни свидетели на нещо, което ни оставя без коментар. Възрастен мъж се опитва да паркира автомобила си между две коли, обаче неуспешно и потрошава номера на задния автомобил, както и страничната му броня.

Предната кола също пострада. Ударите, които понесоха и двете коли, бяха много тежки и се случиха повече от 6-7 пъти. Не беше сигурно състоянието на човека. Това се случва на улица "Асенова крепост", в близост до училище "Христо Ботев"."