На косъм от катастрофа се разминали водачи, шофиращи в София. За случката споделя Кремена К., която придружава разказа си и с видео. Дамата заявява, че единствено адекватната реакция на останалите участници в движението е предотвратила възможния сблъсък.

Случката се разиграла на кръстовището на ул."Тодор Каблешков" и ул. "Майор Горталов". Водачи потегляли след зелен сигнал на светофара, когато в кръстовището навлязъл столичанин с "Мерцедес". Въпреки че колите и в двете платна потеглили, той успял да се "промуши". Кремена К. твърди, че той е преминал на червен светофар.

Вижте разказа ѝ:

Кремена К.

"Ето още един водач, решил да премине на червено! Излизайки от паркинга на "Кауфланд" - Витоша, явно решава да пренебрегне светофара, който за него е със светеща червена секция!

Това се случи в петък, 07.07.23 г., на кръстовището на ул."Тодор Каблешков" и ул. "Майор Горталов" в София. За съжаление камерата не е отразила регистрационния номер на автомобила, иначе с радост бих засилила още една молба за санкциониране на водач към Отдел "Пътна полиция"-СДВР. Още повече, че в случая, ако останалите участници в пътното движение не бяха съобразителни и не бяха успели да предотвратят неизбежното ПТП, то щеше да бъде факт!"

Мерцедес "лети" в насрещното по Околовръстното на София ВИДЕО+СНИМКИ