Жена успя да притесни свои съграждани, които дори решиха да предупредят за нея в социалната мрежа Facebook. Случката е от Русе, където дама се представя за ясновидка.
 
Поведението ѝ притеснило млада нейна съгражданка, която решила да отправи предупреждение към останалите русенци.  "Обикаля и следи хората, след това идва и се представя за ясновидка -  под предтекст, че някой ѝ се е обадил и е запазил час за сеанс", пише Мария-Косара С.
 
"Лъже хората,че само тя може да помогне и че имат черна магия, която трябва да се развали и ако не го направи тя, магията ще си остане завинаги и нещата ще се влошат.", твърди тя.
 
Вижте цялата публикация на  Мария-Косара С., споделена във Facebook:
 
 "Обикаля и следи хората, след това идва и се представя за ясновидка под предтекст, че някой ѝ се е обадил и е запазил час за сеанс.
Междувременно, лъже хората, че само тя може да помогне и че имат черна магия, която трябва да се развали, и ако не го направи ,тя магията ще си остане завинаги и нещата ще се влошат.
 
Не ѝ се връзвайте, защото е доста убедителна и се представя за ясновидка с името Мария Кожухарова.
Такава ясновидка не съществува!"
 
Случката не оставя русенци равнодушни, а много от тях заявяват, че e възможно да става въпрос за шарлатанство  Вижте някои от коментарите им:
 
"Кой пък би повярвал? Шарлатаните винаги почват с това, че имаш черна магия!", смята Сара И.
 
"Колкото и да ви е странно, има много отчаяни хора, в безизходица и такива като тази разчитат точно на това", коментира Доротея Г.
 
"Кой би повярвал? То и за телефоните измамници пак е кой би повярвал и пак се хвърлят пари през балкона. Винаги ще се намери някой да повярва", добавя друга гражданка.
 
"Първо им правя проба. Искам да ми каже 6-те печеливши числа за следващия тираж, ако ги познае, веднага се връщам да разваля магията, да ми гледа за бъдеще, любов и т.н", шегува се русенец.
 
"И мене ме спира. Представи се за Мария Ковачева, ясновидката. Вика, ама не ме ли познаваш", пише Ани А.