Това, което ще видите във видеото, се случва пред магазина на Battery service в София на бул. "Христо Ботев" 57, на 4 март късно вечерта. То е толкова шокиращо, че в първия момент човек си мисли, че е скрита камера. Но не е! Двама млади - вероятно двойка, толкова се вживяват в скандала си, че момичето, в изблик на ярост, чупи с... главата си витрината. Която собственикът на магазина сега трябва да смени и плати. Човекът се обърна с молба: Ако някой разпознае гневната дама и кавалера й, да ги разобличи! Защото, както се досещате, след като поизпочупват сума неща, двамата са духнали.

Ето и неговия разказ:

Какво всъщност се случва (камерите са от магазина ни): момче и момиче започват да се карат пред магазина ни. Момичето крещи почти през цялото време (толкова е силно, че има записан звук от вътрешните камери) и в някакъв момент (цялото нещо продължава около 8 минути) пали цигара и започва да се блъска с глава и тяло във витрината. След третия удар витрината се чупи. Момичето пада вътре в магазина ни, чупейки стъклото, размазва отоплителния уред зад витрината, изпуска си цигарите и след това и двамата бягат в посока Министерство на земеделието.

Качвам видеото с надеждата някой да разпознае въпросната госпожица или госпожа и да ни помогне да я открием. Щетите, които ни нанесе просташкото, вандалско поведение, са за над 800 лв. (нова витрина, ново перфофолио, нов отоплителен уред). Днес ще заведем случката в полицията, макар, че те казаха - ако няма досие, няма как да я намерим. Цигарите, които изпусна, са с нейни отпечатъци, но това мисля, че няма да свърши никаква работа...

Затова - моля всеки, който разпознае тази "прекрасна" дама - нека се свърже с нас. Ще сме изключително признателни и благодарни на всички и всеки, който сподели видеото и помогне.