Баща от Варна беше поставен в много неприятно положение. Мъжът е заварил колата си със спадната гума. Причината за това вероятно е претенция за паркомясто. С действията си неизвестно към момента лице е отправило предупреждение към мъжа. На свой ред той отвърна, че е с две сменени тазобедрени стави, а смяната на гумата, му е коствало огромно усилие. Допълва, че е трябвало да се погрижи за негов близък на патерици, който чакал за преглед при лекар.

„Колеги, внимавайте зад КАТ Варна къде паркирате, че изпускат гуми и вземат игличките.

А до индивидите, които го вършат това, можеше просто да сложите една табела, на която да пише, че е забранено спирането до оградата. Пожелавам ви никога да не изпадате в моята ситуация. И с две сменени тазобедрени стави, едната от тях преди два месеца.

Да ви се налага да сменяте гума и да се чудите как да клекнете и да усещате как всеки момент ставата може да излезе от мястото си. И в същото време да ви чака болен човек с патерици, нужадещ се от операция, който чака месец за преглед при специалист и да бързате за часът. Бъдете живи и здрави и разумни!,“ написа Тодор Атанасов.

Жители на моркста ни столица останаха безкрайно възмутени от преживяването на мъжа.

„Що за хора! Няма човечност, доброта и разбиране!“

„Що такава лошотия върлува, не мога да си обясня. Като проказа е лумнала и няма отърване.“ 

„Поставянето на табели е регламентирано с наредба на община Варна. А за увреждане на чужда собственост дано си намерят майстора!“