Наболяла тема повдигна столичанка. Тя сподели мнението си за среднощното каране на мотори в София. Според нея – да си моторист е начин на живот, а не вдигане на много шум. В социалната мрежа думите ѝ събраха много подкрепа, но също така и неодобрение.

„Имам приятели мотористи - готини, яки. Ако те харесват - ще се посмеят с теб. Ако не - може и да изядеш някой шамар. Те карат за кеф. Карат на епични места! Правят страхотни трипове, щото е яко! Да си моторист е начин на живот, култура и разбиране! А вие, дето ми пилите гуми по столичен булевард в 1 ам (б.а. след полунощ), единствено вдигайки шум и най-вероятно, щото не можете друго сте най-обикновени дришль0вци! Айде лека нощ и внимателно със стълбовете!,“ написа тя.

„Аз съм на първи етаж до улица с постоянно движение на около 5 м от прозореца на спалнята, питаш ли ме, ама тия дето се напинят с разни пръдливи скутери като електрически трион и ония другите, дето все едно са излезнали с косачката за трева, са ми любими... Вече черни мисли ми минават, една пушка с оптика и направо ще играя за фрагове,“ коментира друг.

„Да се вихри щом иска, но не между блоковете у два посред нощ. Това тяхното определено не е хоби, нещо друго е,“ смята мъж.

„Ей заради такива като вас довечера ще се съберем 10-тина мотора и ще караме с 30 на прекъсвачи,“ закани се друг.

Темата с шума на моторите отдавна е повод за бурни дискусии. Но при всички положения толерантност от двете страни на дебата, биха били добро решение.