Катастрофа на Околовръстния път на Слънчев бряг. По първоначална информация челно са се блъснали моторист и лек автомобил и има жертви.

Пътят за Варна е затворен и колите се отбиват, предаде Нова тв. От снимка, публикувана в групата Шофьори/Несебър, се вижда, че на място има пожарна, най-вероятно режат ламарините на автомобила.

Очевидка пише в мрежата, че жена е с опасност за живота.

Обходен маршрут в посока Варна през Несебър и Слънчев бряг. В посока Бургас: по път III-9061 Тънково и път III-906 Каблешково – Бургас.

Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

ОБНОВЕНА: Четирима души са пострадали при катастрофата на околовръстния път на Слънчев бряг, един е загинал. Инцидентът е станал малко след 15,30 часа, малко преди отбивката за село Тънково. 53-годишен шофьор от Изворище е предприел изпреварване и се е блъснал челно в пътуващ срещу него автомобил, управляван от 72-годишен мъж, който е починал.

При сблъсъка е засегнат и преминаващ мотоциклетист, съобщи shofiorinesebar.com. Двамата ранени шофьори и още две жени, които са пътували в един от автомобилите, са транспортирани до УМБАЛ Бургас.

Пътната отсечка е затворена за извършване на оглед. Трафикът преминава по обходен маршрут.