Проблемите с градския транспорт на Пловдив изглеждат нямат край. Последните проблеми бяха свързани с липсата на работещи климатици и препродажбата на използвани билети като нови.

Сега нов проблем ядоса пловдивчанин. Става дума за пропускане на спирка, на която е имало пътници. Случаят е по линия номер 10.

"Днес за пореден път "Автобусни превози Пловдив" ревяха по телевизията, че някой счупил рейс. Днес е поредния ден в който приятел ми споделя че автобус 10ка не е спрял на спирка с 4 човека. Гонил го е, ама не можал да го стигне... За късмет на шоферчето!!!Дами и господа, ползващи градския транспорт. Това на снимката (б.а. снимка на павета) е устройство, показващо на водача на автобус, че имате странното желание да се качите. Може да ви звучи грозно, но това е начина.

Община Пловдив - Municipality of Plovdiv  е безсилна и няма нито желанието, нито възможноста да се справи. Или не иска.......Има две опции за да се оправи градския транспорт в Пловдив.- посоченото устройство за автобуси- оказване  за съдействие за издаване болничен на шофьора. Кой вариант избирате - решението е Ваше.", пише къде с ирония, къде насериозно Красимир Каракашев, който е ръководител в Националния отряд за реакция при бедствия - Пловдив.

Пътник вилня в рейс в Пловдив, троши с камък

Други пловдивчани добавиха още проблеми, с които те са се сблъскали в градския транспорт.

"В събота пък не ми спря автобус 44 на Съединение, когато след работа отивах на контролата на Колежа.", посочва Георги К.

"Климатиците им също не работят. На нито една десятка.", добавя Т. Николаев.