Неочаквано поведение от турист ядоса бургазлии. Водач на лек автомобил със сливенска регистрация е паркирал в частен двор, след което е отишъл на плаж.

Шофьорът е спрял върху две паркоместа.

Живущи във въпросни имот са опитали да се свържат с него, за да премести колата си, но това не се оказало толкова лесно.

"Ето как се паркира, когато посетиш друг град. В Бургас сме много гостоприемни. Днес един господин си спести целодневна синя зона, като паркира в частен двор на две частни паркоместа. Оставил е телефонен номер и е отишъл да плажува. След като съсед го потърсил, той отговорил с SMS „Ще ви звънна след малко“. При обаждане от съседка обяснил, че чака да свърши синята зона и тогава ще премести колата, защото целият НИ център е…. При трето обаждане казал, че ще дойде след 5 минути. Дойде. След 20 минути. Обиден от отношението на „злобната дама“, а че собствениците се опитват да се приберат от работа, че е спрял на две места и че е паркирал за целия деn.

Съседите ми му спестиха 70 лв и куп главоболия, като го помолиха да премести колата, вместо да действат по административен път. А Вие господин, с хубавото име Константин, какво бихте направили, ако някой паркира в двора ви в Сливен за колкото време си иска, а Вие искате да се приберете уморен от работа? От толкова опции избрахте да сте Бай Ганьо …по-престижно ли е?", разказва бургазлийка.

Много от местните жители посъветваха жената веднага да сигнализира на институциите при подобни ситуации.

зобщо даже няма да го изтрая, директно звъня на паяка. Няма даже да го чакам да се обеснява", посочва Тони Г.

Друг потребител обаче уточнява, че в частен имот ситуацията е по-различна.

т частен имот вдигат само срещу документ, че е твоя колата.", пише Георги Г.

"Комшо, ела да видиш един в Карнобат как го вързах с лебедката и го закарах чак в гората. Там няма паяци хората са по-страшни от паяците", отбелязва Г. Бабалиев.