Водач сподели за грозно посегателство, извършено спрямо паркираната му кола.

Машината била надраскана и залята с вещество, което потърпевшият определя като нафта. Случката е от Велико Търново, а за нея алармира Преслав Д. в група на старопрестолния град във Facebook.

Той отбелязва, че щети имало единствено по неговата собственост, като допълва,че черният автомобил не е пречил никому.

"Не смятам за нормално да залеят колата с нафта и да я надерат, впредвид, че не пречи на никого. Щети по колите около мен нямаше. ", разказва той. Преслав посочва, че действието се е разиграло край блок в квартал "Бузлуджа".

Мъжът споделя и снимка, с която илюстрира сигнала си.

Преслав Д. се надява виновникът да поеме отговорност за действието си, свързвайки се с него.

Вижте и цялата му публикация:

"Днес сутринта, около 10:00, намирам колата си в това състояние. Колата беше залята с нафта и с надран багажник. Колата не пречи на никого, спряна редом с други коли на паркинг пред блоковете, който се намират срещу "Билла" в квартал "Бузлуджа"(живея в един от тях). Бих искал виновникът да се свърже с мен, за да обясни, какво му пречи колата, за да се отнесе така с нея и да покрие щетите по боята. Не пиша анонимен пост умишлено, за да може да се осъществи контакт с мен. Не смятам за нормално да залеят колата с нафта и да я надерат, впредвид, че не пречи на никого. Щети по колите около мен нямаше.
Местоположение на автомобила: Квартал "Бузлуджа", блоковете, които се намират срещу магазин "Билла"."