Водач на автомобил, паркиран в пловдивския квартал Каменица 2, е бил заплашен с бележка.

Колата с ямболска регистрация е спря на паркинг пред блок до бул. "Източен".

"Към собственика на автомобила, находящ се в квартал Каменица, Ви уведомявам, че някой от съседите ни има чувство за автономност. Вие разбира се, сте спряли съвсем законно на обществен паркинг и на безплатно място, което вие имате право да ползвате. Не просто вдигната чистачка, но и заплаха към движимото Ви имущество. Считам, че е редно да си потърсите правата законно, подавайки жалба в 6-то РПУ град Пловдив.", пише Ема Петкова към заплашения водач.

Жената е добавила и снимки, на която се вижда бележка на предното стъкло. А надписът гласи: Махнете си кола от блока ни, да не останете без гуми.

Проверка на GlasNews установи, че на въпросния паркинг има платени паркоместа, които се заключват със скоба, но това не е едно от тях.

Потребители смятат, че не е редно да отправят заплахи за паркомясто, което не ти принадлежи.

"Когато си мислиш, че към апартамента ти се полага и паркомясто. Браниш го с всякакви заплахи", коментира иронично Митко С.

"Сигурно му е наследство от пра дядо му . Ако иска да не му спират на мястото отива в общината плаща си месечна такса и му слагат скоби чак с ключ само в него .", добавя Мехмед Д.