Точното когато човек се отчая и има някого, който да върне вярата, че не всичко е загубено. Подобен е случаят от квартал "Кайсиева градина" във Варна.

"Днес(б.а. вчера), както си вървя по-пътя паднах. Паднах и се озовах на пътното платно до старите телефонни кабинки. От падането бях зашеметена и не можех да помръдна ...не знам колко време. Виждах как минават коли до мен .,една ,втора ,трета не помня колко. Мислех си, колко е страшна реалноста. Исках само да успея да мръдна до тротоара и не можех. Накрая, след многото минаващи коли, спря едно момче и ме вдигна. Благодаря ти! Не знам кой си и как се казваш. Благодаря ти момче!", разказа Искра Петрова.

Нейни съкварталци останаха потресени от поведението на заобикалящите паднала жена шофьори.

"Хората са станали ужасни. Слава Богу че ви е помогнал. Надявам се да сте по добре и да не ви се случва повече. Не знам дали е успокоение, но ако бях минала от там, също бих спряла. Спирам винаги. Бог да е с вас и да не ви се случва повече", написа Ани К.

"Браво на момчето! Добрите хора са 1 на 1000 ! Малко останаха! Обърнете внимание на здравето си", добавя Мария О.

Самият герой също се включи с коментар под публикацията. Младежът видимо не търсеше благодарност.

"Аз бях момчето което ви помогна днес. Няма за какво да ми благодарите. Мисля че всеки разумен човек би реагирал така в тази ситуация. Нядявам се да сте по-добре и да се пазите.", отбелязва скромно Х.М.