Празничен брънч ще се проведе в хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv. Събитието е организирано по повод едни от най-светлите празници Великден и Гергьовден, а от вкусните ястия можете да опитате на 6 май от 12:00 до 16:00 часа в ресторант OPEN. В него ще се насладите на вълшебната атмосфера и кулинарното пиршество, приготвено от екип от професионалисти.
Великденско-Гергьовденският празничен брънч ще изкуши посетителите с богато разнообразие от топли и студени ястия, месни деликатеси, сирена, печива и салати, поднесени на бюфет с консумация без ограничение.
Вкусете традицията с великолепното кулинарно изживяване с печено Гергьовско агнешко, приготвено със специални подправки и традиционните Великденски гозби, които ще ви накарат да се влюбите във всяка хапка.
Хотелът предлага и промоционални Великденски оферти, от които можете да се възползвате, като за резервации и допълнителни въпроси можете да се обърнете към телефонен номер +359 32 358 000.
Бранч или брънч е комбинация от късна закуска и ранен обяд. Думата е английски неологизъм, образувана от сливането на английските думи за закуска и обяд „breakfast“ и „lunch“. Терминът възниква като жаргонна дума на британските студенти около 1896 г.
Негова родина е Америка, където всяка неделя семействата излизат да се забавляват, взимайки със себе си разнообразна лека храна. Важна част от бранча е осигуреното забавление на децата.
Брънчът е обикновено от 11.00 часа до 14.00 часа, но може и до по-късно следобед. Идеята е да се заплати определена сума и да се възползва човек от менюто, което се предлага в дадения ресторант без ограничения на консумацията.
В гастрономията се предлагат т.нар. брънч-бюфети предимно в почивните и празничните дни.
Прочетете още
- 10:00 Уличната свада в Неапол не приключва с линейка, а с ръкомахане като в гимнастическа композиция
- 19:00 "Джедайски меч" виси в подлез в "Люлин" СНИМКА
- 18:44 Излезе от дома си и не се прибра: Близки търсят изчезнала жена от Пловдив СНИМКА
- 18:00 ХОРОСКОП на Козирог, Водолей и Риби за месец ДЕКЕМВРИ