Астрологът Алдебаран: Плутон минава през Козирог и започва ново българско Възраждане

Отново бродят явните и тайни дружини на нови кърджалии, но този път във вид на партии и групировки, коментира астрологът Николай Радев – Алдебаран. Според него започва ново Възраждане


Силата, която наподобява свръхмощно торнадо, което разрушава всичко престаряло, неустойчиво и негодно, се нарича Плутон, обясни Николай Радев

Плутон преминава през Козирог (до 2021 г.) и започва ново българско Възраждане. Това разкри известният астролог, езотерик, кабалист, писател Николай Радев – Алдебаран.
Той обясни, че в този период от 2008 г. досега властта (Козирог) на Балканите и в България (Козирог) отново е в криза, но припомни, че когато преди около 250 години (1762-1777) Плутон е минавал през Козирог (власт, контрол), по българските земи и на Балканите (Козирог) са се появили страшните разбойнически дружини на кърджалиите.

„Може би и защото точно тогава властта (Козирог) в Османската империя била в голяма криза, та съвсем били изпуснати юздите на законността, управлението и контрола. Но пак тогава, с появата на Паисиевата История (1762), започва и българското национално Възраждане“, написа Алдебаран в сайта си tayni.net.

Алдебаран: Тези, които пречат на реда и законността, най-после ще бъдат озаптени

„Отново бродят явните и тайни дружини на нови кърджалии, този път във вид на партии и групировки. В същото време, обаче, все по-видимо се проявява и ще се проявява и още един важен процес: ново българско Възраждане“, добавя той.

„Има една сила, много подобна на свръхмощно торнадо. И откъдето мине тя, нищо не остава такова, каквото е било. Дълго време тя действа тайно, подмолно, но щом веднъж се разрази, проявява се и най-явно. Тогава тя безмилостно разрушава всичко престаряло, неустойчиво и негодно, ала много скоро на негово място и от неговите останки зачева и началото на нещо ново, много различно от предходното. И тази сила се нарича Плутон“, пише авторът на книгите „Колелото на живота“, „Космически календар“, „Древният код 681“.

Та като минава Плутон през един или друг сектор от небето (зодиакален знак) и разчиства терени и пространства, съответните вихри и завихряния от това се проявяват и на земята, добавя той.

Астрологът Алдебаран: Предстоят бурни промени през Новата година

Преди около 250 години (1762-1777), при минаването на Плутон през Козирог, властта (Козирог) и в Британската империя била в криза, вследствие на което британските колонии в Северна Америка обявяват бунт, после и революция и като следствие на бял свят се появява и нова държава – САЩ, разказва астрологът.

„При преминаването на Плутон през Рак (1913-1937) се разпада Османската империя (Рак) и от нейните останки се образува нова Турция (Рак) на Кемал Ататюрк, както и още доста нови и възобновени стари държави на Балканите и в Близкия изток“, добавя той.

„При преминаването на Плутон през Лъв (1937-1957) най-напред и главно в Европа (Лъв) се разрязява „торнадото“ на Втората световна война, а след нейния край немалко страни от централна и източна Европа претърпяват пълна метаморфоза – тази на комунизма“, уточнява Алдебаран.

„При преминаването на Плутон през собствения знак Скорпион (1984-1995) рухва Комунистическата система в централна и източна Европа и от нейните останки се образуват нов тип държави. При преминаването на Плутон през Стрелец (1995-2008) рухва Югославия (Стрелец) и от нейните останки се образуват седем нови държави“, пише астрологът.


В категории: Хороскоп